• Alles
  • Columns
  • Verhalen
  • Gedichten

zaterdag 15 juni 2013

Blogwedstrijd

Beste lezers,

Een tijdje geleden plaatste ik een column over het examen, genaamd 'het kladblaadje'. Ik heb daar ongelooflijk veel likes en leuke reacties op gehad, zowel op Twitter en Facebook als in 'real life'. Met die column doe ik nu mee aan een blogwedstrijd van GroningenLife (groningenlife.nl), ik zit inmiddels in de finale. Als ik win, krijg ik een 'Survive Groningen pakket' ter waarde van 390 euro en alsof dat nog niet genoeg is ook een bijbaantje als blogschrijver bij Groningen Life. Zoals jullie ongetwijfeld weten - en anders weten jullie het nu - lijkt me dat geweldig. Om te winnen heb ik echter jullie hulp nodig. Ik stond voor maar nu niet meer, dus willen jullie alsjeblieft op mij stemmen via www.groningenlife.nl/blogwedstrijd.
LET OP: het stemmen gaat soms wat moeizaam, je hebt pas gestemd als het 'stemblokje' grijs is geworden.

Alvast ontzettend bedankt voor jullie stem, als het zover is, laat ik jullie horen hoe het afgelopen is.

Lotte

Update: helaas ben ik net ingehaald door de uiteindelijke (en zeker terechte) winnaar. Desalniettemin bedankt voor jullie stemmen, ik ben toch maar mooi tweede geworden!

1 opmerking:

  1. Hallo,

    du hattest damals auf meinem Blog mir eine Nachricht hinterlassen und deinen Gästebucheintrag nun erst bemerkt. Nunja, hübscher Blog. :) Ich habe dir noch eine Privatnachricht bei Facebook geschrieben, wäre cool wenn du vielleicht antwortest.

    MfG Pius ;)

    BeantwoordenVerwijderen